Porcelan gres ploščice Deconcrete by Ceramica Sant’ Agostino

Ena izmed najbolj markantnih novosti letošnjega leta je prav gotovo kolekcija v imitaciji modernega teraca Deconcrete proizvajalca Ceramica Sant’Agostino. Kolekcija črpa inspiracijo iz umetnosti igranja z barvami in detajli, neenakomernimi puzlami ki se brezhibno stapljajo v prostor. Na ta način nam predstavlja edinstvene vzorce in barve, primerne tako za majhne kot za velike prostore, moderne in vintage ambiente.

Ploščice so na voljo v barvah white, sand, pearl in pa grey, pri čemer je vsaka barva na voljo v vzorcu z manjšimi (De-Micro) in srednje velikimi vzorčki (De-Medium), barvi white in gray pa tudi v opciji z veliki vzorčki (De-Macro). Ploščice so narejene iz gres porcelana in so zato primerne za talne in stenske površine, površine s talnim gretjem, ter tudi za zunanje pokrite površine saj so odporne tudi na zmrzal. Kolekcija je na voljo v dimenzija 60×60, 90×90 in 120×120 cm, poleg standardne debeline 10 mm pa so ploščice v dimenziji 90×90 na voljo tudi v debelini 20 mm.

Tehnične informacije:

Proizvajalec: Ceramica Sant’Agostino
Material: porcelan gres
Dimenzije: 60×60 cm, 90×90 cm, 120×120 cm
Prozizdrsni faktor: R10, R11 (v 20 mm)
Debelina: 10 mm, 20 mm (90×90 cm As 2.0)

10 mm

R10, R11

Keramične ploščice Deconcrete prodajni izdelek

Kolekcija Deconcrete predstavlja keramiko v vzorcu brezčasnega betona z vzorcem teraca ter dodanimi motivi keramičnega arabeska, v modernih barvnih niansah in dimenzijah. Preberi več...