O nas

Arhiker d.o.o.

V podjetju Arhiker smo specializirani za trženje in prodajo keramičnih ter gres ploščic, kopalniške opreme, ter materialov za vgradnjo keramike, priznanih tujih in domačih blagovnih znamk. V podjetju smo primarno usmerjeni v prodajo individualnim kupcem, katerim nudimo strokovno svetovanje in 3D izrise kopalnic.

Za prepoznavo in reševanje potreb in zahtev naših strank pa dajemo velik poudarek tudi na strokovnost in usposobljenost naših zaposlenih. Tu smo zato, da skupaj najdemo najboljšo rešitev za vas.

ARHIKER d.o.o.
Livada 4
8000 Novo mesto

GSM: +386 51 301 813
TEL: +386 7 39 32 886
E-NASLOV: info@arhiker.si

DELOVNI ČAS:
ponedeljek – petek: 7:00 – 19:00
sobota: 8:00 – 12:00
nedelja in prazniki: zaprto

Matična številka: 6882439000
Davčna številka: SI32976216

TRR
IBAN SI56 2900 0005 3194 754 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA)

Potrebujete pomoč? Opremljate svojo kopalnico pa ne veste kako začeti?
Če iščete keramične ploščice in kopalniško opremo, ki se bo najbolj prilegala v vašo novo kopalnico, smo pravi naslov za vas. Obiščite nas v našem salonu ali nam pišite.


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@arhiker.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARHIKER, D.O.O., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravilniku o zasebnosti.

    Navodila za pot do nas: Nahajamo se v obrtni coni Livada Novo mesto. Ko iz Straške ceste zavijete v obrtno cono se peljete naravnost po rahlem klancu, pri čemer na vrhu klanca cesta zavije rahlo levo. Takoj za levim zavojem zavijete desno na desnem odcepu in greste nato naravnost (na levi strani  Mercator Cash&Carry in Kalcer). Po približno 50 metrih se pripeljete do dvorišča kjer so na voljo brezplačna parkirišča.

    Poglejte si vse naše dobavitelje s klikom na povezavo