Letvice za tuš kabine s keramiko v ravnini tal Schlüter Showerprofile

V kopalnicah se vse pogosteje odločamo za tuš kabine s tuš kanaleto in s keramiko v ravnini tal. Poleg izbire kvalitetne tuš kanalete, keramike in hidroizolacije, je izredno pomembna tudi izbira kvalitetnih zaključnih letvic, ki jih bomo vgradili v tuš kabino. V ta namen je nemški proizvajalec Schlüter Systems razvil sistem vgradnih letvic imenovane Schlüter Showerprofile-S, Schlüter Showerprofile-R in  Schlüter-Deco-SG. Poleg funkcionalnosti je njihova izstopajoča značilnost eleganten moderen dizajn, ki doprinese k estetski dovršenosti celotne kopalnice.

Schlüter Showerprofile-S je naklonski profil iz brušenega nerjavečega jekla V4A, namenjen elegantnemu zaključku izpostavljenega stranskega roba tuš kabine. Z njegovo vgradnjo ustvarimo eleganten 2% padec proti tuš kanaleti za učinkovito odtekanje vode. Profil sestavlja naklonska letvica iz nerjavečega jekla, ki jo vstavimo v PVC profil z utorom v obliki črke U. Letvica ima na hrbtni strani tovarniško prilepljeno manšeto iz flisa, ki zagotavlja kakovosten oprijem z vgrajeno hidroizolacijo. Hkrati nam z vgradnjo na obe stranici tuš kabine stenske keramike ni potrebno rezati in z njo ustvarjati padec proti tuš kanaleti. Keramika tako ostane na isti višini skozi celotno kopalnico, tudi v tušu.

Schlüter Showerprofile-R je dvodelni kompenzacijski profil iz brušenega nerjavečega jekla V4A, namenjen za vgradnjo ob steno, za vgrajeno tuš kanaleto. Profil je namenjen povezavi z vgrajenim profilom Schlüter Showerprofile-S, v kombinaciji s katerim v tuš kabini ustvarimo eleganten in funkcionalen rob iz nerjavečega jekla. Profil lahko prilagajamo po potrebi na višino med 23 in 45 mm ter ga narežemo na poljubno dolžino. Z vgradnjo profila  Showerprofile-R se izognemu rezanju stenske keramike v tušu in ohranjamo isto linijo skozi celotno kopalnico.

Schlüter-Deco-SG je v obliki črke U oblikovana zaključna letvica iz eloksiranega aluminija. Letvica je namenjena vgradnji skupaj s keramiko na talne in stenske površine v tuš kabinah s kanaleto, v katero kasneje vstavimo tuš steklo. Z vgradnjo letvice Schlüter-Deco-SG dobimo izredno eleganten in estetski zaključek, saj so vse letvice skrite pod keramiko, vidne pa ostanejo  samo steklene površine.

Imate vprašanja oziroma potrebujete pomoč? Pokličite nas na telefonsko številko 051-301-813 ali nam pišite na info@arhiker.si, z veseljem vam bomo pomagali.