Tuš kanalete Schlüter Kerdi-Line-Vario

arhiker schluter kerdi line vario wave

Tuš kanalete Schlüter Kerdi-Line-Vario predstavljajo novo generacijo tuš kanalet nemškega proizvajalca Schlüter Systems, katere izstopajoča posebnost je izredno dovršen in unikaten dizajn. Kanaleta je sestavljena iz inovativnega podometnega ohišja Kerdi-Line-Vario-H, ki ga sestavljajo odtočni adapter s tovarniško integriranim tesnilnim trakom ter pod kotom oblikovano odtočno telo s smradno zaporo, ki ga lahko rotiramo za 360 stopinj. Odtočna rešetka je narejena iz estetsko dovršenih odtočnih profilov, kjer lahko izbiramo med oblikama COVE ali WAVE. Obe obliki sta na voljo  nerjavečem jeklu V4A in v prašno barvanem aluminiju v osmih različnih Trendline barvah.

arhiker vgradni nadomet odtocni profil

arhiker sistem schluter kerdi line vario

Prednosti sistema tuš kanalet Schlüter Kerdi-Line-Vario:

 • minimalistični, tanki odtočni profili;
 • odtočni profili nudijo možnost razreza na poljubno velikost (22-120 cm), kar omogoča vgradnjo odtočnega profila od roba do roba tuš kabine;
 • odtočni profili iz visokokakovostnih materialov: brušeno nerjaveče jeklo V4A ali prašno barvani ALU profili v barvah Trendline;
 • izredna estetska dovršenost odtočnih profilov COVE in WAVE, ki se po obliki in barvah odlično ujemata s trenutno trendovsko keramiko;
 • možnost rotacije odtoka Kerdi-Line-Vario-H za 360 stopinj nudi veliko fleksibilnost pri vgradnji;
 • enostavna za montažo;

Schlüter Kerdi-Line-Vario COVE

Schlüter Kerdi-Line-Vario COVE je 120 cm dolg in v obliki kanala oblikovan odtočni profil, ki ga  odrežemo na poljubno dolžino in uporabimo v tušu v kombinaciji s podometnim sistemom Schlüter Kerdi-Line-Vario-H. Učinkovito odtekanje vode zagotavlja 8 mm široka in 140 mm dolga odtočna odprtina na sredini kanalete. Vgradno višino kanalete lahko prilagajamo debelini vgrajene talne obloge. Odtočni profil je oblikovan da vzdrži tudi uporabo invalidskega vozička v tušu.

arhiker odtocni profil COVE 1

arhiker kerdi line vario COVE tehnicna

Schlüter Kerdi-Line-Vario WAVE

Odtočni profil Schlüter Kerdi-Line-Vario WAVE je v obliki črke W oblikovan odtočni profili, ki ga  odrežemo na poljubno dolžino in uporabimo v tušu v kombinaciji s podometnim sistemom Schlüter Kerdi-Line-Vario-H. Učinkovito odtekanje vode zagotavlja 14 mm široka in 140 mm dolga odtočna odprtina na sredini kanalete, ki je elegantno zakrita z odstranljivim pokrovčkom. Vgradno višino kanalete lahko prilagodimo debelini vgrajene talne obloge.

arhiker odtocni profil WAVE 1

arhiker kerdi line vario WAVE tehnicna

Izbiramo lahko izmed osmih različnih barv odtočnih profilov Schlüter-Trendline, narejenih iz visokokakovostnega prašno barvanega aluminija, ki se odlično kombinirajo s trenutno trendovsko keramiko. Seveda pa se lahko odločimo tudi za odtočni profil iz vedno trendovskega visokokakovostnega brušenega nerjavečega jekla V4A.

arhiker trendline profili COVE in WAVE

Podometno ohišje Schlüter Kerdi-Line-Vario-H

Schlüter Kerdi-Line-Vario-H je podometni odtočni sistem za tuše s keramiko v ravnini tal. Sestavlja ga visoko pretočno in v obliki vala oblikovano odtočno telo s horizontalnim odtokom, ki ga lahko rotiramo za 360 stopinj, odtočni adapter s tovarniško integriranim tesnilnim trakom Kerdi-Flex, ter vgrajena smradna zapora. Podometno ohišje je primerno za montažo ob steno ali na sredino tuš kabine. Posledica visoke pretočnost odtočnega telesa je tudi samočistilni učinek sifona.

Prednosti sistema VARIO:

 • „ultra-slim“ odtočno telo z minimalno vgradno višino 65 mm;
 • v obliki vala oblikovano odtočno telo, ki ga lahko rotiramo za 360 stopinj;
 • vgrajena smradna zapora;
 • visoka pretočnost odtočnega telesa;
 • samočistilni učinek odtočnega sifona;
 • odtočni adapter z integriranim tesnilnim trakom Kerdi-Flex;
 • enostavna kontrola vodotesnosti sistema preko zaščitnega pokrova;

arhiker kerdi line vario h

Imate vprašanja oziroma potrebujete pomoč? Pokličite nas na telefonsko številko 051-301-813 ali nam pišite na info@arhiker.si, z veseljem vam bomo pomagali.