Zaključne letvice Schlüter Trendline

Visoka kakovost, barvna usklajenost s trenutnimi barvnimi trendi ter estetska dovršenost, to so glavne značilnosti zaključnih letvic Schlüter Trendline. Letvice Schlüter Trendline so narejene iz prašno barvanega aluminija in so na voljo v dvanajstih različnih barvnih odtenkih. Letvice imajo na otip rahlo teksturno površino, služijo pa ne samo za zaključevanje in zaščito robov, temveč tudi kot dekorativni element, ki doda na estetski dovršenosti celotne kopalnice.

Zaključne letvnice Schlüter Trendline so na voljo v dvanajstih različnih barvah ter štirih različnih oblikah: kvadratni (Quadec), zaokroženi (Rondec), pravokotni (Jolly) in pod kotom 45 stopinj (Finec). Široka barvna lestvica nam omogoča kombiniranje zaključnih letvic z najrazličnejšimi barvnimi in vzorci keramike (videz marmorja, vide betona videz lesa), za ustvarjanje estetsko popolnih kopalnic.

Barvna lestvica:

arhiker zakljucne letvice schluter trendline 02

Oblike profilov:

arhiker zakljucne letvice schluter trendline 18

Imate vprašanja oziroma potrebujete pomoč? Pokličite nas na telefonsko številko 051-301-813 ali nam pišite na info@arhiker.si, z veseljem vam bomo pomagali.