Vgradne poličke za tuš kabino Schlüter-Shelf

Schlüter-Shelf so izredno elegantne vgradne poličke nemškega proizvajalca Schlüter Systems. Stenske poličke so primarno namenjene ustvarjanju odlagalnih površin v tuš kabinah, izredna estetska dovršenost pa omogoča njihovo vgradnjo tudi v ostale dnevne prostore, kot so stenske kuhinjske površine. Poličke Schlüter-Shelf so na voljo iz brušenega nerjavečega jekla ali prašno barvanega aluminija v petih različnih oblikah, vgraditi pa jih je mogoče med vgrajevanjem keramike ali kasneje v obstoječo fugo, brez vrtanja v stensko keramiko.

Poličke Schlüter-Shelf so na voljo v petih različnih dizajnih (Floral, Curve, Pure, Square in Wave), iz brušenega nerjavečega jekla ali prašno barvanega aluminija v osmih različnih barvah Trendline, ter v petih različnih izvedbah. Na voljo so tri izvedbe za vgradnjo v kot tuš kabine Shelf-E-S1,  Shelf-E-S2 in  Shelf-E-S3, izvedba za vgradnjo v tuš nišo  Shelf-N-S1, ter izvedba za prosto vgradnjo  Shelf-W-S1. Poličke iz  prašno barvanega aluminija so na voljo v osmih barvah Trendline (MBW, MGS, TSBG, TSC, TSDA, TSI, TSOB, TSSG), ki se barvno in vizuelno ujemajo z zaključnimi letvicami in kanaletami Trendline.

Schlüter-Shelf-E-S1 je kotna polička, narejena v obliki trikotnika s stranico dolžine 210 mm. Poličko je možno vgraditi med vgrajevanjem keramike ali kasneje v fugo. Na voljo je  iz brušenega nerjavečega jekla v dizajnih Floral, Curve, Pure, Square in Wave, ter iz  prašno barvanega aluminija v osmih različnih barvah Trendline in dizajnih Floral in Curve.

Schlüter-Shelf-E-S2 je kotna polička, narejena v prisekanega kvadrata s stranico dolžine 195 mm. Poličko je možno vgraditi med vgrajevanjem keramike ali kasneje v fugo. Na voljo je  iz brušenega nerjavečega jekla v dizajnih Floral, Curve, Pure, Square in Wave, ter iz  prašno barvanega aluminija v osmih različnih barvah Trendline in dizajnih Floral in Curve.

Schlüter-Shelf-E-S3 je pravokotna polička in idealna rešitev za majhne tuš prostore. Poličko je možno vgraditi med vgrajevanjem keramike ali kasneje v fugo. Na voljo je  iz brušenega nerjavečega jekla v dizajnih Floral, Curve, Pure, Square in Wave, ter iz  prašno barvanega aluminija v osmih različnih barvah Trendline in dizajnih Floral in Curve.

Schlüter-Shelf-N je pravokotna polička namenjena vgradnji v tuš niše, dolžine 300 mm. Poličko je možno vgraditi samo med vgrajevanjem keramike. Na voljo je  iz brušenega nerjavečega jekla v dizajnih Floral, Curve, Pure, Square in Wave, ter iz  prašno barvanega aluminija v osmih različnih barvah Trendline in dizajnih Floral in Curve.

Schlüter-Shelf-W je pravokotna polička dolžine 300 mm z dvema perforiranima sidrnima nogama, ki povečata trdnost vgrajene poličke. Poličko je zaradi sidrnih nog možno vgraditi samo med vgrajevanjem keramike. Na voljo je  iz brušenega nerjavečega jekla v dizajnih Floral, Curve, Pure, Square in Wave, ter iz  prašno barvanega aluminija v osmih različnih barvah Trendline in dizajnih Floral in Curve.

Podrobnosti o barvah in oblikah si lahko ogledate v priloženem katalogu. Video predstavitve poličk Schlüter-Shelf si lahko ogledate na spodnjih video povezavah.

Imate vprašanja oziroma potrebujete pomoč? Pokličite nas na telefonsko številko 051-301-813 ali nam pišite na info@arhiker.si, z veseljem vam bomo pomagali.